Verkooppunten

Waar kunt u de Laugeman producten kopen? Klik hier voor het vinden van een verkooppunt in de buurt.
De producten van Laugeman zijn in ieder geval te koop of te bestellen bij BENU apotheken en Service apotheken. Daarnaast zijn de producten van Laugeman in drogisterijen, reformhuizen en gezondheidswinkels te koop. Als uw tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus de Laugeman producten op voorraad heeft in de praktijk kunt u de producten daar kopen.


Apotheek / Drogist

De Laugeman producten zijn te koop of makkelijk te bestellen bij uw eigen apotheek en / of drogist.

Bij leef.nl kunt u de producten thuis of op uw werk laten bezorgen of de producten bij uw eigen apotheek laten bezorgen (deze bezorging is gratis) en daar de volgende dag gaan ophalen.

Via bewustwinkelen.nl bestelt u de producten online en haalt de bestelling de volgende dag op bij de drogisterij of reformhuis naar keuze. U hoeft niet vooruit online te betalen, dat doet u als u de producten ophaalt.


Webshop / Online verkoop

Natuurlijk zijn de Laugeman producten ook rechtstreeks te bestellen via de webshop. Daarnaast zijn de producten van Laugeman online te bestellen bij tandartsplein.


België

Wilt u de producten van Laugeman bestellen en thuis of op uw werk in België laten bezorgen dan kunt u dat gemakkelijk via drogist.nl doen.


Vind uw verkooppunt

Vind uw dichtstbijzijnde verkooppunt op postcode of plaats.
Klik hier om deze zoekfunctie in een nieuw scherm te openen